18.03.2020

Dr. Fatma Bayraktar Karahan İlimizde Bir Dizi Etkinlik Gerçekleştirdi

Diyanet İşleri Uzmanı Dr. Fatma BAYRAKTAR KARAHAN, 12-13 Mart 2020 tarihlerinde gerçekleştirilen bir dizi etkinlik kapsamında Müftülüğümüzün davetlisi olarak ilimizde çeşitli programlar gerçekleştirdi

Dr. Fatma BAYRAKTAR KARAHAN, etkinliklerin birinci gününde Gençlik Çalışmaları bağlamında Lise öğrencilerine yönelik “Okur-Yazar Buluşmaları” kapsamında “İz Bırakanlar” kitabı üzerine söyleşi gerçekleştirdi. Amasya Üniversitesi’nde gerçekleşen söyleşiyi öğrenciler ilgiyle dinledi. Program sonunda öğrencilerle yapılan soru cevap kısmında ilginç diyaloglar yaşandı.

İkinci gün programında ise Dr. Fatma BAYRAKTAR KARAHAN, “Zor Sorularıma Cevap Arıyorum” başlığıyla Amasya İl Müftülüğü Gençlik Hizmetlerinde Görevli personelle bir araya gelerek gençliğe sunulan hizmetlerin önemi ve usulü hakkında bilgi verdi. Program Din görevlilerimizin Dr. Karahan’a gençlerle ilgili sorduğu sorularla son buldu.