07.08.2020

Zoru Kolay Yapıp Üniversite Okurken Hafızlık Yapıyorlar

Amasya Üniversitesi’nin değişik fakültelerinde eğitim öğretimine devam eden 25 kız öğrenci, üniversite eğitimlerinin yanı sıra hafızlık eğitimini de Helvacı Kız Kur’an Kursunda alıyorlar.

Hafız adayı öğrencilerle Amasya İl Müftülüğümüz ve EHAD Amasya Şubesinin düzenlediği programda bir araya gelen İl Müftümüz Durmuş Ayvaz ve Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Elmacı, zoru başarıp “Hafız” unvanı alacak öğrencileri tebrik ederek, bundan sonraki hayatları boyunca kendilerine başarılar dilediler ve öğrencilere çiçek takdiminde bulundular.

Programa Amasya Üniversitesi Rektörü sayın Prof. Dr. Süleyman Elmacı, İl Müftümüz Sayın Durmuş Ayvaz ve eşi, müftü yardımcılarımız Harun Aydoğdu, Emine Uysal ve şube müdürlerimiz Mustafa Arslan, Seyhan Elmacı katılarak öğrencileri tebrik ettiler.