08.01.2021

Kur’an’a Hizmet Yolunda Bir Ömür

İl Müftülüğümüze bağlı Büyük Ağa Kur’an Kursu’nda uzun yıllar öğreticilik ve yöneticilik yapan ve yine bu kursumuzdan emekliliğe ayrılan İsmail Batman ve Mahmut Yıldız hocalarımıza pandemi tedbirlerine riayet edilerek vedâ programı düzenlendi.

Programda bir konuşma yapan İl Müftümüz Durmuş AYVAZ,

“Aramızdan ayrılacak olan hocalarımıza bundan sonraki hayatlarında eşi, çocukları, torunları ve sevenleriyle birlikte mutlu, huzurlu, sağlıklı, bereketli bir hayat geçirmelerini diliyorum Kendilerine kapımızın ve gönlümüzün her zaman açık olduğunu ifade ediyor, Kur’an’a hizmet yolunda 40 yılı aşkın geçen görev sürelerinde ülkemize kazandırmış oldukları hafızlar için, camiamıza vermiş olduğunuz hizmet ve çalışmalarınızdan dolayı sizlere teşekkür ediyorum.” dedi.

Programa İl Müftümüz Durmuş AYVAZ’ın yanı sıra İl Müftü Yardımcılarımız Harun AYDOĞDU, Yılmaz ÖZBAKIR, Büyükağa Kur’an Kursu Öğreticleri katıldı.

Program sonunda emekliliğe ayrılan İsmail BATMAN ve Mahmut YILDIZ’a plaket ve çeşitli hediyeler verildi.