18.10.2021

Mevlid Kandili Dualarla İdrak Edildi

Alemlere rahmet olarak gönderilen Hazreti Muhammed’in (s.a.v.) dünyayı teşriflerinin sene-i devriyesi olan Mevlid Kandili dualarla idrak edildi.
Mevlid Kandili münasebetiyle ilimiz camilerinde düzenlenen programlarda, Kur’an-ı Kerim okundu, salavatlar getirildi ve İslam dünyası için dualar edildi.
Akşam namazı sonrası Sultan II. Bayezıt Camii'nde yapılan programda din görevlilerimiz tarafından mevlid okundu ve İl Müftü Yardımcımız Yılmaz Özbakır “ Peygamberimiz ve Vefa Toplumu” üzerine bir sohbet gerçekleştirdi.
Koronavirüs tedbirleri kapsamında çok sayıda vatandaşımızın katılımlarıyla gerçekleşen program İl Müftü Yardımcımız Yılmaz Özbakır Hocamızın duasıyla sona erdi.
Bayanlara yönelik de Hz. Ömer Camii'nde Mevlid Kandili programı düzenlendi. Programda Kur’an-ı Kerim okundu, salavatlar getirildi, ilahiler söylendi ve dualar edildi.