02.08.2022

İl Müftümüz Yaz Kur'an Kursu Öğrencileri İle Buluştu

Diyanet İşleri Başkanlığı koordinesinde her yıl milyonlarca çocuğun Kur'an-ı Kerim ve dini bilgileri öğrendiği yaz Kur'an kursları 27 Haziran 2022 tarihi itibarıyla ilimizde bulunan camilerimiz ve Kur’an kurslarımızda yoğun bir ilgi ile eğitime başladı.

Bu kapsamda Fatih Camii ve Kur’an kursu öğrencileri ile bir araya gelen İl Müftümüz Durmuş Ayvaz öğrencilerle sohbet etti. İl Müftümüz sohbetinde öğrencilere, “Bu yaz dönemi sizin vakitlerinizi en iyi şekilde değerlendirme dönemleriniz olacak. Kurslarımızda edindiğiniz bilgiler ömür boyu kullanacağınız bilgilerdir. Aldığınız eğitimler çok önemlidir. Yaz tatilinde Kur’an-ı Kerim’i ve dinimizin emirlerini öğrenme maksadıyla burada olduğunuz için sizlere, sizleri kurslarımıza gönderen ailelerinize ve eğitim veren hocalarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

İl Müftümüzün eşi Şükriye Ayvaz ve İl Müftü Yardımcımız Berrin Çelebi’nin de bulunduğu ziyarette çocuklara çeşitli hediyeler verildi ve ikramlar yapıldı.