08.08.2022

Yazımda Kardeşlik Var Yaz Kampı Düzenlendi

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı işbirliğinde yürütülen “Yazımda Kardeşlik Var” projesi kapsamında İl Gençlik Koordinatörlüğümüz tarafından öğrencilere yönelik yaz kampı düzenlendi.

Kamp kapsamında Kur’an-ı Kerim ve dini bilgiler derslerinin yanı sıra öğrencilere sosyal, kültürel ve eğitici aktiviteler düzenlendi.

Yazımda Kardeşlik Var Yaz Kampı sonunda Yukarı Türbe Camii bahçesinde ki kapanış programına katılan İl Müftümüz Durmuş Ayvaz öğrencileri kampa katıldıkları için tebrik ederek, “Her birinizin gözlerine baktığımızda dini, vatanı, milleti, bayrağı, devleti için çalışacak Allah’ın razı olacağı güzel işler yapacak azim ve heyecanı o güzel gözlerinizde görmek bizi gerçekten mutlu ediyor” dedi.